Wasted tamil song lyrics from “Vikram” tamil Movie starring Kamal Haasan in a lead role. wasted song is sung by and composed by “Anirudh Ravichander“. Lyrics written by “Heisenberg”. Movie Directed by Lokesh Kanagaraj

Vikram Wasted Tamil Song Lyrics in English
I’m drinking now,
I’m so wasted
I’ve had 3 shots of JD and 4 rounds of Gin
Some Jagermeister in my belly I’m about to win
I’m freakin drunk
I’m so wasted
Tequila in the glass,
Lime and salt in the hand
Just put it in your system
You are the strongest Man..
Hoo.
Ah ah aaaha
I’m sober now
No, that’s a lie
I’m so wasted
I see colours in the sky
My head is spinning-round
Somebody help me now
I’m falling to the ground
I’m freaking drunk
Oh no.. I’m so wasted
Take my order..
I wanna last shot of whiskey,
And a beer to chase
Take that absinthe and pour it all over my face
Ah ah aaaha
Wasted Tamil Song Lyrics in
ஐ அம் ட்ரிங்கிங் நௌ
ஹ ஹ ஹ
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்
இ’வே ஹாட் 3 ஷாட்ஸ் ஆஃப் ஜேடி
அண்ட் 4 ரௌண்ட்ஸ் ஆஃப் ஜின்
ஸம் ஜெஜெர்மெய்ஸ்டெர் இன் மை பெல்லி
ஐ அம் அபௌட் டு வின்
ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ருங்க
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்
டெக்யுலா இன் தி கிளாஸ்
லைம் ன் சால்ட் இன் தி ஹாண்ட்
ஜஸ்ட் புட் இன் யுவர் சிஸ்டம்
யு ஆர் தி ஸ்ட்ரோங்ஙஸ்ட் மேன்
ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ
ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ
ஐ அம் சோபெர் நௌ
நோ தட்ஸ் எ லை
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் ஏ
ஐ சி கலர்ஸ் இன் தி ஸ்கை
மை ஹெட் இஸ் ஸ்பின்னிங் ரவுண்டு
சம்படி ஹெல்ப் மீ நௌ
ஐ அம் ஃபால்லிங் டு தி கிரௌண்ட்
ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ரங்க்
ஒ நோ
ஐ அம் சோ வேஸ்டெட்
டேக் மை ஆர்டர்
ஐ வான்னா லாஸ்ட் ஷாட் ஆஃப் விஸ்கி
அண்ட் எ பீர் டு சேஸ்
டேக் தட் அப்சிந்த்
போர் இட் ஆல் ஓவர் மை ஃபேஸ் ஏ
ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ
Vikram wasted video song
Song Credits
📌 Title :Wasted
🎞️Movie/Album:Vikram-2022
🎤 Singer(s) : Anirudh Ravichander
✍🏻 Lyrics :Heisenberg
🎶 Music :Anirudh Ravichander
💃🏿 Starring :Kamal Hasan
🎬 Director :Lokesh Kanagaraj
🏷 Music Label:Sony Music South